reduce.jpg

B2B-werkzaamheden

Citydwellers biedt relatiegeschenken op maat waarmee een bedrijf haar maatschappelijke betrokkenheid kan uitdragen. Deze geschenken zijn altijd exclusief en met passie gemaakt met de uitstraling van het bedrijf voor ogen. In het ontwerp kunnen authentieke grondstoffen afkomstig uit het betreffende bedrijf worden verwerkt.  Wij nemen de diverse mogelijkheden graag door aan de hand van onze prototypes en uw eigen wensen.

'Eerlijke kwaliteitsproducten en projecten met designwaarde'

Voor verschillende opdrachtgevers heeft Citydwellers al een lijn relatiegeschenken gerealiseerd, al dan niet van hergebruikt materiaal. Zo heeft Citydwellers voor de werknemers van Van Happen Containers die deelnamen aan de Eindhovense marathon, exclusieve tassen ontworp en en geproduceerd in de Citydwellers Studio. De tassen zijn gemaakt van afgeschreven werkkleding, autogordels en bedrijfslogo's van oude shirts en gevoerd met banners van het Eindhovense bluesfestival. De tas heeft stoere metalen noppen en kunststof bodem, een binnen- en buitenzak en sluit met een rits. De grootte is ideaal als weekendtas. Voor de opening van Hotel Eindhoven (Van der Valk) heeft Citydwellers 600 goodiebags gemaakt van banners van Eindhovense stadsevenementen. 

vanhappen.jpg
foto: René van der Hulst

foto: René van der Hulst

Voorbeelden van producten op maat die Citydwellers heeft ontworpen en gemaakt:

  • Voor het nieuwe pand van Woonbedrijf Eindhoven een wandkleed gemaakt van o.a. oude jeans van de medewerkers van Woonbedrijf. Het ontwerp van Studio Boot is geheel in de huisstijl van het bedrijf

  • Tassen van oude bedrijfskleding voor medewerkers Van Happen Containers
  • Tassen uit gerecyclede banners van Woonbedrijf vervaardigd als relatiegschenk voor nieuwe klanten
  • Gadgets uit gerecyclede banners voor klanten Heuvel Eindhoven
  • Eindhoven tasjes voor Metropool Regio Eindhoven
  • Schorten uit promotiemateriaal van America Today (gevestigd in Blob)
  • Goodiebags voor de opening van het Van der Valk Hotel en zijden shawls voor de gastvrouwen
  • Shawls, kaarthouders en andere relatiegeschenken voor gemeente Eindhoven

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Product voorbeelden