over ons                cornerstories          contact  

Missie

De CornerStore by Citydwellers staat voor fair production labels met duurzame kwaliteit op het gebied van social design, ontworpen door designers op het gebied van living en fashion. Het leer-/werkcentrum TheStudio by Citydwellers zoekt een antwoord op het maatschappelijk vraagstuk  rondom (re-)integratie op de arbeidsmarkt.

Visie

De CornerStore wil zich onderscheiden zich door duurzame producten te verkopen met de achterliggende gedachte van social design en fair production. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel als het gaat om vraag en aanbod in de markt, waarbij de individuele wens van de klant en de markt het uitgangspunt is.

De belevingswaarde staat centraal in de winkel door een gevoelsmatige sfeer te creëren van de zogenaamde custom made lifestyle voor de individualistische klant. De ruimte van de winkel blijft prikkelend en uitnodigend, door constante variatie van de indeling en combinaties van producten, die elkaar versterken. De interactie met het designercollectief en nieuwe producten zorgen voor een wisselende collectie. Hierdoor worden vaste en nieuwe klanten steeds weer verrast. 

The Studio richt zich op de duurzame kwaliteit van eigen ontwikkelde producten en professionalisering van de medewerkers als tussenstap voor de arbeidsmarkt. Hiervoor wordt de samenwerking opgezocht met relevante opleidingen, re-integratiebureau’s en professionals die hun kennis en ervaring kunnen overbrengen aan een nieuwe generatie.