Back to All Events

LIVE paint art on fashion met Bcy Marquez


Bcy Marquez is met name gefascineerd door hergebruik van bestaande kleding. Hij geeft gedumpte kleding een eigen look en heeft hiermee inmiddels een eigen stijl ontwikkeld, waarmee hij zich onderscheidt van de crowd.

Met verf, penseel, drukwerk en experimentele technieken bewerkt hij kledingstukken tot unieke kunstwerkjes. Tijdens zijn mode opleiding loopt Bcy stage bij Citydwellers in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Hier lanceert hij in november 2017 zijn eigen mode label STEVEN BLANCO en gaat zijn grote wens in vervulling. Het enthousiasme van het winkelend publiek geeft een enorme boost om zijn lijn verder door te ontwikkelen.

 

Earlier Event: November 25
Huis van Sinterklaas in de Heuvel
Later Event: December 9
expositie "Kans door Kunst"