Back to All Events

expositie "Kans door Kunst"


Stichting Lotus Child Education organiseert een benefiet expositie "Kans door Kunst".

De benefiet expositie vindt plaats van 9 december tot en met 24 december 2017 in de galerie van de Cornerstore by Citydwellers in de Heuvelgalerie - Eindhoven.

De opbrengst wordt besteed voor educatie, vrijetijdsbesteding, stage- en ervaringswerkplekken voor de kinderen van het Lotus Children's Centre in Gachuurt - Mongolië.

Het doel van Stichting Lotus Child Education is kwalitatief onderwijs mogelijk maken én het bevorderen en stimuleren van talenten en creativiteit voor ieder kind van het Lotus Children’s Centre. Per kind wordt doelgericht bekeken welk type onderwijs/ vervolgonderwijs/ beroepsonderwijs het beste aansluit bij zijn/haar vaardigheden, kennis, kwaliteiten en interesses. Om de leef- en leerwereld van de kinderen verder te verbreden is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan vrijetijdsbesteding. Het resultaat is om de kinderen van het Lotus Children’s Centre uit de armoedecirkel te halen. Lotus Child Education gelooft dat educatie de meest duurzame vorm van ontwikkeling is.
.

Earlier Event: December 4
LIVE paint art on fashion met Bcy Marquez