Steven Blanco label gelanceerd door Bcy bij Citydwellers

Bcy is met name gefascineerd door hergebruik van bestaande kleding. Hij geeft gedumpte kleding een eigen look en heeft hiermee inmiddels een eigen stijl ontwikkeld, waarmee hij zich onderscheidt van de crowd.

Met verf, penseel, drukwerk en experimentele technieken bewerkt hij kledingstukken tot unieke kunstwerkjes. Tijdens zijn mode opleiding loopt Bcy stage bij Citydwellers in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Hier lanceert hij in november 2017 zijn eigen mode label STEVEN BLANCO en gaat zijn grote wens in vervulling. Het enthousiasme van het winkelend publiek geeft een enorme boost om zijn lijn verder door te ontwikkelen.

Bcy heeft de gelegenheid gekregen zijn eigen shop-in-shop in te richten bij Citydwellers op de 1e etage in winkelcentrum Heuvel Eindhoven. Hier kun je hem in het weekend ontmoeten en eventueel een kledingstuk op maat laten vervaardigen. Daarnaast is er een ruime keuze uit caps, T-shirts, sweatshirts, hoodies en tassen. Alle exemplaren zijn uniek.

Jacqueline Starmans