Mijn naam is Daisy, ik woon in Eindhoven op kamers, en in mei 2017 ben ik gestart bij Citydwellers. Helaas is er het een en ander misgegaan bij mijn vorige stageplekken en kan ik gelukkig het vereiste aantal stage uren voor mijn opleiding Mode/Maatkleding niveau 3 inhalen bij Citydwellers. Door naast de reguliere schooltijden ook in de weekenden en koopavond mij flexibel in te zetten in de winkel en Studio, kan ik mijn doel behalen.

Ik ben gestart met werkzaamheden in de CornerStore, zoals klanten helpen, opruimen en de achtergrond leren kennen van de producten die verkocht worden. Ook heb ik al mogen ondersteunen in de Studio. Omdat mijn schoolopdrachten voorrang hebben, heb ik helaas nog niet zoveel mee kunnen helpen in de productie in de Studio.

“Voor het eerst ervaar ik tijdens een stage een stuk persoonlijke betrokkenheid.”

Ik heb inmiddels meer kennis opgedaan over het maken van kleding zoals verschillende technieken, waar ik graag verder mee ga na de zomervakantie. Zo heb ik op mijn eindwerkstuk, mijn colbert, een Japanse handwerktechniek toegepast, die ik in eerste instantie niet zag zitten. Na onderzoek op internet ben ik enthousiast geworden en heb ik via Facebook een oproep gedaan voor materialen, die ik in het kledingstuk heb verwerkt. Op persoonlijk vlak heb ik geleerd door veel te doen en te vragen, ik meer kan dan ik voorheen dacht. Ik hoop dan ook dat ik op persoonlijk gebied mezelf nog meer mag ontwikkelen, waardoor ik vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet ga! Het is nog de vraag hoe die toekomst eruit ga zien. Daarom ga ik een jaar werken, om er achter te komen wat ik écht wil.

Citydwellers ervaar ik als een fijne werkomgeving, waar ik mezelf mag en kan zijn. Voor het eerst ervaar ik tijdens een stage een stuk persoonlijke betrokkenheid. Ik voel me daardoor meer dan alleen ‘de stagiaire’. Ik word behandeld als een collega, wat de sfeer zeker ten goede komt. Ook heb ik al diverse malen geëxperimenteerd op het gebied van fotografie: merendeels als model voor producten voor sociale media en voor de website. Ik ben benieuwd welke keuzes ik ga maken, waarbij ik er alle vertrouwen in heb dat Jacqueline, Anke en het team mij hierin kunnen ondersteunen!

logo cd.jpg