INTERVIEW LINDA

CD blauw-wit.jpg

Ik ben in juni 2016 gestart bij Citydwellers als vorm van dagbesteding. Ik ben wekelijks actief in het atelier, waarbij ik naaiwerkzaamheden verricht, ik ontwerp tassen, accessoires en spring bij waar nodig.

De sfeer bij Citydwellers ervaar ik als zeer prettig, het personeel is betrokken, meelevend, er wordt gelachen en men helpt elkaar bij projecten en deadlines.

Ik kon al enigszins overweg met een naaimachine, maar ik heb echt veel geleerd met betrekking tot het maken van kleding en het gebruik van verschillende stoffen. Maar veel belangrijker voor mij is dat ik heb geleerd dat ik meer kan dan ik altijd dacht en dat mijn mening er toe doet. Ook het samenwerken met verschillende soorten mensen vind ik leuk.

“Citydwellers is voor mij een inspiratievolle plek, waar mijn mening er toe doet”

Graag wil ik meer leren over de zakelijke kant van een sociaal en creatief bedrijf. Bijvoorbeeld hoe verkoop je producten, welke zijn gewild. Marketing is tenslotte van belang om de kost verdienen.

Ik vind Citydwellers een fantastische en inspiratievolle plek. Het team zet zich echt in voor een betere wereld. Waarbij producten mooi ontworpen zijn met oog voor hergebruik van materialen, zodat verspilling van materiaal geminimaliseerd wordt. Ik vind het heerlijk om in mijn eentje aan het werk te gaan in de opslag en daar met de diverse materialen aan de slag te gaan. Inmiddels ziet het team mij als “de pro” op dit vlak en kan ik na overleg mijn eigen gang gaan en ook mijn eigen ideeën er in leggen.