INTERVIEW MICHELLE

In september 2016 ben ik begonnen in de Cornerstore by Citydwellers met administratieve taken en lichte boekhoudwerkzaamheden.  Daarnaast vind ik het erg leuk om in de winkel te ondersteunen en het kassa systeem bij te houden en om nieuwe stagiaires wegwijs te maken in de producten. Ook onderhoud ik het contact, en regel ik de contracten met de diverse ontwerpers die hun producten voor korte of langere tijd aanbieden in de Cornerstore.

“Citydwellers is meer dan een winkel of werkplek, het is een grote familie waar je jezelf kunt zijn, en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen.”

De werksfeer bij Citydwellers ervaar ik als open, en gezellig. Het voelt als een familie, heel vertrouwd. Ik voel me veilig en betrokken.

Persoonlijk heb ik een grote ontwikkeling doorgemaakt in de periode waarin ik werkzaam ben. Administratieve taken, facturen maken en boeken, omgaan met anderen, en vooral wat ik wel en niet kan, wel en niet leuk vindt om te doen.

Het lijkt me leuk om in de toekomst ook te leren hoe ik mooie kledingstukken zelf kan maken, dus een uitstapje naar de Studio lijkt me nog een leuke ervaring. Ruim een maand geleden ben ik gestart met een betaalde baan in de administratieve/financiële sector. Daarnaast blijf ik nog een dagdeel in de week actief bij Citydwellers als vrijwilliger, omdat ik het familie gevoel nog vast wil houden.

Citydwellers is meer dan een winkel of werkplek, het is een grote familie waar je jezelf kunt zijn, en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen. Het is een veilige plek om te groeien, zodat je beter in het maatschappij deel te kunnen nemen. Daarom vind ik het leuk om nog een dagdeel in de week als vrijwilliger deel uit te maken van het project.

 

_DSC2959.NEF.jpg