In samenwerking met Volle-Kracht, Rabobank en gemeente Eindhoven wordt tijdens de Dutch Design Week 2014 op het Stadhuisplein Design for Kids georganiseerd. Zo werd er gedurende 9 dagen door kinderen van alle leeftijden van honderden gebruikte banieren de Poedel van Troje gemaakt. Daarnaast konden kinderen in een inflatable iglo onder leiding van Volle-Kracht verschillende designworkshops doen, met afvalmateriaal als basis.

In de aanloop naar de Dutch Design Week 2015 werd er i.s.m. Volle-Kracht en Heuvel Eindhoven Design@Work in de Kids Gallery opgezet. Heuvel Eindhoven bood gratis design workshops aan voor ouders en kinderen om het winkelend publiek een positieve vibe te geven gedurende de grootschalige verbouwing. 

Tijdens de Dutch Design Week 2015 werd opnieuw Design for Kids op het Stadhuisplein georganiseerd. Ditmaal in samenwerking met Volle-Kracht, Rabobank, Heuvel Eindhoven, gemeente Eindhoven en Kringloopwinkel Het Goed. Het bouwmateriaal van de verbouwing van de Heuvel werd omgebouwd tot kleine huisjes die dienst deden als onderdak en expositieruimte voor de designworkshops. Geen poedel dit jaar, maar een groot lichtobject genaamd Trashure Light. Deze werd opgebouwd met afvalmateriaal uit het atelier van de designers van Much2C. 

Ook dit jaar organiseert Citydwellers in samenwerking met Eindhoven 247 een vijftal workshops voor bezoekers van de stad Eindhoven in het kader van 25 jaar Dutch Design. Ontdek de beste designlocaties in Eindhoven per fiets of te voer. Kies voor een lunch in De Kazerne, waar design en technologie samen komen.  Een platform voor de creatieve industrie. Daarna heb je de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop in de Citydwellers Studio. Hier maak je je eigen kussen of tas uit gerecyclede banners. Of maak een hippe plantenhanger, lampenkap, windgong of graffiti gadget. De mogelijkheden zijn enorm!