THE STUDIO

The Studio richt zich op de duurzame kwaliteit van eigen ontwikkelde producten en professionalisering van de medewerkers als tussenstap voor de arbeidsmarkt. Hiervoor wordt de samenwerking opgezocht met relevante opleidingen, re-integratiebureau’s en professionals die hun kennis en ervaring kunnen overbrengen aan een nieuwe generatie. 

People Planet Profit

Citydwellers is een plek waar diverse disciplines samen komen. Van een tiental
leer-werkplekken is het project uitgegroeid tot een leer-werkcentrum voor mensen die kennis willen opdoen in een open source-omgeving, met ruimte om te experimenteren. Vaktechnieken en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan en worden doorontwikkeld. Talenten worden samengebracht om eigentijdse projecten te realiseren. Met een goed onderbouwd plan maak je kans je ondernemerschap te testen op een A-lokatie en maak je deel uit van een boeiend netwerk. Met je ondernemersplan als leidraad test en perfectioneer je je eigen concept in de praktijk. Citydwellers biedt leer-werkplekken en stageplekken aan leerlingen van diverse opleidingen. Ook mensen die hun portfolio willen opbouwen, een eigen collectie willen aanbieden, of hun competenties willen testen kunnen de diverse mogelijkheden bespreken.

Missie

  • Onze huidige en toekomstige deelnemers, samenwerkingspartners en klanten centraal stellen bij alles wat we ondernemen

  • Unieke producten, mode- en interieur items creëren met ieder een eigen uniek verhaal

  • Bijzondere social design workshops en op maat gemaakte participatie projecten bedenken en organiseren

  • Onze deelnemers voorzien van een prettige werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijk ondernemerschap en groei

Visie

Een betekenisvolle positie innemen in Eindhoven op het gebied van duurzaam en sociaal bottom-up ondernemerschap.

 

 

 

CORNERSTORE

De CornerStore by Citydwellers staat voor fair production labels met duurzame kwaliteit op het gebied van social design, ontworpen door designers op het gebied van living en fashion. Het leer-/werkcentrum TheStudio by Citydwellers zoekt een antwoord op het maatschappelijk vraagstuk  rondom (re-)integratie op de arbeidsmarkt.

Visie

De CornerStore wil zich onderscheiden door duurzame producten te verkopen met de achterliggende gedachte van social design en fair production. Flexibiliteit staat hoog in het vaandel als het gaat om vraag en aanbod in de markt, waarbij de individuele wens van de klant en de markt het uitgangspunt is.

De belevingswaarde staat centraal in de winkel door een gevoelsmatige sfeer te creëren van de zogenaamde custom made lifestyle voor de individualistische klant. De ruimte van de winkel blijft prikkelend en uitnodigend, door constante variatie van de indeling en combinaties van producten, die elkaar versterken. De interactie met het designercollectief en nieuwe producten zorgen voor een wisselende collectie. Hierdoor worden vaste en nieuwe klanten steeds weer verrast.